8 tojás
8 ek. liszt
8 ek. cukor
Fehérjét felverem géppel. A cukrot közben belekanalazom és úgy keverem.
Ha kemény hozzáöntöm a t.sárgákat de már csak lassan kevertetetem a géppel.
Hozzáadom a lisztet és addig keverem míg az szép sima lesz.
Ne sokáig keverjen ekkor már.
Sütőpapíros nagy gáztepsibe simítom és 180 fokos előmelegített sütőbe tolom.
Ha az oldalán kissé elválik akkor jó.
Azonnal kiborítom enyhén vízezett konyruhára,felcsavarom majd visszatekerem.
Visszarakom a sütőpapírra és megvárom míg kihűl.
Lekvárral töltöm.
A sütőt előmelegítem 190 fokra, alsó-felső légkeveréses módban. Összekeverem külön a lágy és a száraz hozzávalókat, majd egy tálba öntöm, és jól elkeverem. Minimum 10 de inkább 2...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű4 almát meghámozunk, magházát kiszedjük és felkockázzunk. 3 tojássárgát 15 dkg vajjal, 15 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, 1 citrom reszelt héjával és 1 csipet sóval ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA macaronhoz való tojásfehérjét lefedjük, és sütés előtt néhány napig hűtőben pihentetjük. A mandulalisztet meg a porcukrot átszitáljuk, és 55 g tojásfehérjével jól összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat összekeverjük, majd kevés kókuszolajon (ezt használtam) (én 4 evőkanállal használtam) teflonserpenyőben megsütjük. Sütés közben néhány percenként megkavarjuk, fakaná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű