1 kg burgonya
20 dkg pulykasonka
30 dkg bacon
1 evőkanál vaj
só, bors
olaj
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Tisztítsd meg és vágd fel a zöldségeket. Tedd bele őket egy hőálló tálba. Készítsd el a szószt és oszlasd el egyenletesen a zöldségeken. Borítsd...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűFőzd meg a krumplit, mintha pürét készítenél, keverd el tojássárgájával, vajjal és a kedvenc fűszereiddel, töltsd ezt az egészet kinyomóba, egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodd...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA megpucolt krumplit sós vízben 10 percig főzzük. Egy tepsibe olivalojat és vajat teszünk, majd beledobáljuk a krumplit (mérettől függően egészben vagy félbe, negyedbe vágva). Sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A burgonyát megpucoljuk, kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Még forrón áttörjük, és hagyjuk kihűlni. 2 Kihűlés után hozzákeverjük a gyengén felvert tojásokat, a sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű