1 bögre bulgur
só
2 bögre vizet felforralunk, hozzáadjuk a bulgurt, sózzuk, majd 10 percig a legkisebb lángon, lefedve főzzük.
Ezután lezárjuk a gázt, a még fel nem szívott vizet a bulgur ezután fedő alatt még felszívja. Ha ez megtörtént, kész.
gy készítsd: A karfiolt szedd rózsáira és zöldségaprítóban vagy turmixgépben törd össze. Csak rövid ideig nyomd az indító gombot, 1-2 mp alatt ugyanis apró szemcsés lesz a kar...
Elkészítési idő: 12 perc Nehézség: Nehéza liszt, só, tojássárgája, tej-ből keverünk egy hígabb nokedlitésztát. A kifliket hosszában félbevágjuk, majd felszeleteljük (karikára) Hozzáadjuk a nokedlihez. A tojás fehérjét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát megtisztítás után hasábokra, vagy vastagabb karikára vágom, és serpenyőben vajon 5 percig pirítom. Ezután beleöntöm a bort és a narancslevet. Felforralom, majd hozz...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KönnyűA krumplit sós vízben megfőzzük , a hagymát megpároljuk míg színe lesz. öntsük hozzá a puhára főtt burgonyát ízlés szerint fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű