60 dkg csirkemell
20 dkg bacon
1 nagy hagyma
2 paradicsom
0,5 dl paradicsomlé
3 gerezd fokhagyma
csipetnyi curry
őrölt fehér bors
só
2 evőkanál olívaolaj
A hagymát és a bacont apróra vágjuk és az olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott húst is és pár percig hagyjuk sülni. A paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk, belekeverjük, majd fűszerezzük és a zúzott fokhagymát is hozzákeverjük. Felöntjük a paradicsomlével és lassú tűzön készre pároljuk.
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk (csak egy kicsit megütögetjük, nem kell nagyon vékonyra). A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A tojást villáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat héjával együtt megfőzzük addig amíg meg nem puhulnak. Közben a csirkét megmossuk, felvágjuk kisebb darabokra és befűszerezzük. Kevés olajon és hagymán hirtelen átsütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A májat megmossuk, megtisztítjuk, félbe vágjuk őket, és közben levágunk róla minden inas részt. 2. A májakat egy-egy baconcsíkra fektetjük, feltekerjük őket, majd egy kisebb mé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először egy 20*25 cm-es tepsit vékonyan olajozzunk ki. 2. A csirkemelleket tisztítsuk meg az inaktól egy éles késsel vágjuk vékony szeletekre, és folyó hideg víz alatt alaposan...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű