3 kg. csirkeszárny,
2 cs. Kentucky fűszerkeverék,
Kb. 20 ek. olívaolaj.-sűrű legyen
Sütőlemezek, vagy tepsik.
A szárnyak végeit levágtam majd a szárnyat kettévágtam. A fűszerkeveréket az olajjal összekevertem és ráöntöttem a tisztított, darabolt szárnyra. Pácoltam két órát, majd sütőlemezekre sütőpapírt tettem és elhelyeztem rajtuk a szárnyakat. Az egyik lemezen maradt hely, így ahhoz tettem félbe vágott burgonyát és megsütöttem őket.
Egy finom saláta is nagyon illik hozzá.
Jó étvágyat kívánok.
Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA csiperkét meghámozom, felszeletelem. A laskagombát felcsíkozom, a vöröshagymát vékony szeletekre vágom. A felszeletelt vöröshagymát, kevés olívaolajon üvegesre párolom, majd hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben kevés kacsazsírban elősütjük a kacsacombokat, bőrével lefelé kezdjük. Átszedjük egy méretes tepsibe, 3-4 ek kacsazsírt rakunk alá, hozzáadjuk a serpenyőben vissza...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűA pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Figyeljünk: kevés sót használjanak, mert a szalonna és a sajt is sós! A sajtokat összekeverjük a durvára tört dióval, a finomra vágott...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű