Tészta:
5 tojás
5 evőkanál cukor
5 evőkanál liszt
3 evőkanál langyos víz
3 evőkanál olaj
1 sütőpor
Krém:
2 zacskó vaníliás puding
2 zacskó csoki puding
250 g cukor
1 liter tej
250 g margarin
cukormáz:
250 ml tejszín
100g étcsokoládé
Keverjük össze összetevőket és sütjük 180 ° C-on 20 percig. Ha ki hűlt ketté vágjuk.
Krém:
Keverjük össze a puding cukorral és néhány evőkanál tej, és a maradék tejet, hogy a tüzet. Forró tejet hozzá pudingot, és keverjük addig, amíg besűrűsödött. Hideg add margarint. A felét a tészta áztatott tej, tejszín, más átázott tészta, a tejszín és a jegesedés.
cukormáz:
A kandalló és a hozzá csokoládé csoki addig keverjük, amíg teljesen fel nem oldódik, és öntsük át torta.
Elkészítése: A tojás sárgákat habosra keverni a cukorral, kanalanként hozzá adni a vizet, tovább kavarjuk. A lisztet, sütőport összekeverjük és bele keverjük a tojásos masszába,...
Elkészítési idő:Az alapanyagokat kézi mixerrel 1-2 perc alatt simára keverjük. Kikent, lisztezett formába előmelegített 180 Celsius fokos sütőben a tortát 35 percig, a muffint 30 percig sütjük.
Elkészítési idő: