30 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- 1 csomag vaníliás cukor
- fél csomag sütőpor
- 3 nagyobb alma
- 3 tojás
Az almákat hámozzuk meg, majd reszeljük le. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a lisztet, a sütőport, a diót és a reszelt almát. Jól összekeverjük, aztán szilikonos sütőpapírral bélelt (vagy kivajazott, lisztezett) tepsibe simítjuk a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Ezt követően vegyük ki a sütőből, hagyjuk langy-melegre hűlni, majd hámozzuk le róla a sütőpapírt. Tálalhatjuk akármilyen szeletekre vágva. Az én egyetlenem pogácsa kiszúróval formázta meg, ami igen csak emelte a vizuális élményt..
Elkèszítès: kèzi mixerrel kikeverjük a túrót a porcukorral,fokozatosan adjuk hozzá a tejet ès az olajat. Ezután már kèzzel dolgozzuk bele a sütőporral ès csipet sóval elkevert lisz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesÖntsük a mandulaitalt egy tálba, majd keverjük benne csomómentesre a keményítőt. Tegyük félre. A kókusztejet öntsük egy kis lábasba, melegítük fel, majd keverjük bele a mézet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A kókuszreszeléket, a vajat, a sűrített tejet, a citrom reszelt héját és a rumot összegyúrjuk. 5-10 percre betesszük a mélyhűtőbe. Majd nedves kézzel diónyi gombócoka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 tojásból piskótát sütünk.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű