30 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- 1 csomag vaníliás cukor
- fél csomag sütőpor
- 3 nagyobb alma
- 3 tojás
Az almákat hámozzuk meg, majd reszeljük le. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a lisztet, a sütőport, a diót és a reszelt almát. Jól összekeverjük, aztán szilikonos sütőpapírral bélelt (vagy kivajazott, lisztezett) tepsibe simítjuk a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Ezt követően vegyük ki a sütőből, hagyjuk langy-melegre hűlni, majd hámozzuk le róla a sütőpapírt. Tálalhatjuk akármilyen szeletekre vágva. Az én egyetlenem pogácsa kiszúróval formázta meg, ami igen csak emelte a vizuális élményt..
Az egész tojásokat habosítsd fel,el, majd add hozzá a többi alapanyagot, jól keverd össze. - Szilikon sütőformában 180 fokon 25-30 perc alatt süsd készre. Egyszerű, laktató é...
Elkészítési idő:A 6 tojásból hagyományos módon piskótát sütünk. Amikor elkészült, megfőzzük a krémet, ehhez a tojássárgáját a cukorral a rétesliszttel, a tejjel és a vaníliás cukorral sűrű krémmé...
Elkészítési idő:1. A tojásokat szétválasztjuk, ezután tojássárgáját a cukorral habosra keverjük és a fehérjét keményebb habbá verjük. 2. A cukros tojássárgáját, és a fehérjehabot összekeverjük,...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra