100g Szafi kelt tészta helyettesítő nyújtható édes lisztkeverék
30g darált dió
50g darált sütőtök párolva
60g tej
5g kókuszolaj
A dióhabhoz:
2 tojásfehérje
2tk negyedannyi cukorhelyettesítő
150g darált dió
Az egészet össze gyúrom majd két sütőpapír között kinyújtom. Kiszúrom linzer formával majd bele tettem őket muffin sütőbe így kapták a kosárka alakot.
Mindegyikbe tettem egy mokkáskanál baracklekvárt. A fehérjét felverem az eritrittel majd hozzá adom a diót. Az elkészült dióhabot rákanalaztam a tetejére.
170 fokon kb 10-15 perc alatt megsütöttem."
A puha vajat keverjük habosra a cukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat. Óvatosan forgassuk bele a leszitált lisztet, sütőport és a mandulát. Forgassuk bele a magozott meg...
Elkészítési idő:A tészta ugyanúgy készül, mint a hagyományos kosárkánál, csak most picit emelt adagban, hogy kissé vastagabbak legyenek a kosarak. A cél az volt, hogy a 40 formámat telesüssem - íg...
Elkészítési idő:A krémhez a zselatin lapokat áztasd hideg vízbe 5 percre. A citromlevet a vízzel és az édesítővel forrald fel, add hozzá a megpuhult zselatin lapokat és keverd el, hagyd hűlni. A k...
Elkészítési idő: 70 perc