100g Szafi kelt tészta helyettesítő nyújtható édes lisztkeverék
30g darált dió
50g darált sütőtök párolva
60g tej
5g kókuszolaj
A dióhabhoz:
2 tojásfehérje
2tk negyedannyi cukorhelyettesítő
150g darált dió
Az egészet össze gyúrom majd két sütőpapír között kinyújtom. Kiszúrom linzer formával majd bele tettem őket muffin sütőbe így kapták a kosárka alakot.
Mindegyikbe tettem egy mokkáskanál baracklekvárt. A fehérjét felverem az eritrittel majd hozzá adom a diót. Az elkészült dióhabot rákanalaztam a tetejére.
170 fokon kb 10-15 perc alatt megsütöttem."
tészta: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzákeverjük a sütőporos lisztet és a kakót. 180 fokon 10-12 perc alatt készresütjük, kihűtjük. krém: A tojások sárgáját, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A langyos tejet egy tálba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és egy jó tízpercre félretesszük. 2. A tojások sárgáját különválasztjuk, a vajat fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész körtéket zöldséghámozóval hámozzuk meg, úgy, hogy egyben maradjanak, és a száruk is megmaradjon. Egy éles késsel óvatosan vágjuk ki a magházukat, félbevághatjuk a körtéket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet tálba mérjük, hozzászórjuk a sütőport, belekockázzuk a margarint. A tejet megmelegítjük, beleszórunk egy kevés porcukrot (5 dkg), és belemorzsoljuk az élesztőt. Hagyjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű