100g Szafi kelt tészta helyettesítő nyújtható édes lisztkeverék
30g darált dió
50g darált sütőtök párolva
60g tej
5g kókuszolaj
A dióhabhoz:
2 tojásfehérje
2tk negyedannyi cukorhelyettesítő
150g darált dió
Az egészet össze gyúrom majd két sütőpapír között kinyújtom. Kiszúrom linzer formával majd bele tettem őket muffin sütőbe így kapták a kosárka alakot.
Mindegyikbe tettem egy mokkáskanál baracklekvárt. A fehérjét felverem az eritrittel majd hozzá adom a diót. Az elkészült dióhabot rákanalaztam a tetejére.
170 fokon kb 10-15 perc alatt megsütöttem."
A lisztet a sóval ,porcukorral,szárított élesztővel összekeverjük egy tálban,a margarinnal elmorzsoljuk. A tejföllel és kb. 1 dl langyos tejjel egyneművé dolgozzuk. Fél órát pihe...
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Nehézség: KönnyűEgy tálba krémesre kikavarjuk a vajat a cukorral és a vaníliával, majd hozzáadjuk a tojást is, és azzal is elkavarjuk. Beleszórjuk a lisztet, a sütőport (vagy szódaport), és gombóc...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, és 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. Majd fél cm vastagságúra kinyújtjuk. Linzer: fodros szélű szaggatóval ugyanannyi lyukas és sima formát s...
Elkészítési idő: 15-30 perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttattam a 200 ml folyadékban kevés cukorral. Addig a száraz hozzávalókat összekevertem. Beleöntöttem az élesztőt majd a robotgéppel dagasztani kezdtem. Fokozatosan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű