160 gramm liszt, 50 gramm porcukor, 3/4 teáskanál sütőpor, 3/4 teáskanál szódabikarbóna, 1 teáskanál vanília, fél csésze vaníliás joghurt, 1 tojás, 250 gramm áfonya.
Elkészítés: egy tálba
egy tálban először keverjük el a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a tojást, a joghurthoz, a vanília kivonatot és öntsük bele a lisztes keverékbe. Dolgozzuk jól el, és keverjük bele az áfonyákat.
A masszát kanalazzuk fánk sütő tepsibe, hogy a közepük szépen lyukas legyen, mint az eredetinek. Előmelegített 190 fokos sütőben kb. 12 percig süssük, míg aranybarnák lesznek, majd forgassuk porcukorba őket.
A száraz hozzávalókat eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat. Tésztává keverjük, majd a tésztát magas falú, kivajazott és liszttel beszórt, kb. 35x24 cm-es tepsibe öntj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A darált kekszet összegyúrjuk a többi hozzávalóval (kivéve a négyzet alakú kekszeket). Utoljára adjuk hozzá a tejet, mert abból csak annyi kell, hogy jól összeálljo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém: 10 dkg cukor, 4 vanília puding felfőzzük, 9 tojás fehérjét, 20 dkg cukorral felverjük, még melegen hozzákeverjük a pudingot. Porcukorral megszórjuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A csokit felolvasztjuk, hozzáadjuk a margarint, (ne legyen nagyon sűrű, de híg se, éppen csak follyon) és egyesével, annyit öntünk a kosárkába, hogy fedje az alját...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű