Sárga piskótához
4 tojás
4 evőkanál liszt
4 evőkanál cukor
Barna piskótához:
4 tojás
3 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
4 evőkanál cukor
A vaníliás pudinghoz:
1 csomag vaníliás pudingpor
4 dl tej
4 evőkanál cukor
A csokoládés pudinghoz:
1 csomag csokoládés pudingpor
4 dl tej
4 evőkanál cukor
A tetejére:
4,5 dl Hulala tejszín
2 csomag vaníliás cukor
Az öntethez:
1 evőkanál cukor
2 evőkanál kakaópor
A szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaníliás pudingot. Erre jön a sárga tészta és a csokoládépuding. A tejszínt a vaníliás cukorral keményre felverjük, a sütemény tetejére kenjük. Az öntethez a cukrot a kakaóporral és 1-2 evőkanál vízzel addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ezt csorgatjuk a tetejére, és hűtőbe tesszük. Tetszőlegesen szeletelve kínáljuk.
A liszt kivételével a tészta hozzávalóit egy edénybe tesszük és felmelegítjük alacsony lángon. Ezután hozzáadjuk a lisztet és jól elkeverjük, majd kivesszük a tálból, jól összedol...
Elkészítési idő:Tojássárgája + vajkrém + porcukor kikeverni. Tojásfehérjéket habnak felverni . Tejszínt habnak felverni. Összekeverem lazán . Piskótákat kávéba áztatni , tál aljába 1 réteg ha...
Elkészítési idő:1. Split the plums and remove the stones, place in a pan with all the ingredients and then cover with water. 2. Bring to the boil and simmer for three minutes, turn of the heat...
Elkészítési idő: