2 tojás sárga,2,5 dl olaj,1 ek mustár,1 ek citromlé,pici só, fehér bors,porcukor ízlés szerint
A tojássárgákat a mustárral fehéredésig kavarom,és elkezdem vékony sugárban az olajat hozzá folyatni,habverővel kevergetem, hozzá adom a sót cukrot,fehér borsot,citrom levet
1. Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (gázsütőnél 7-es fokozat), és vajazzunk ki egy alacsony sütőtálat vagy tűzálló tálat. 2. Időnként megkeverve forraljuk össze a szeletelt krum...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kiflik belsejét. A maradék kiflibelet késsel, vagy az ujjunkkal kivesszük. Íg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók:• 1 liter házi pálinka• 40 fiatal zöld dió• 150 gramm barna cukor Elkészítés: A diót vágd darabokra, áztasd a pálinkába, majd add hozzá a cukrot. A keveréket tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húsokat az abalében megfőzöm, ledarálom, a rizst megfőzöm. Az egészet összekeverem, majd bélbe töltöm. 2 órán keresztül főzöm, majd lehűtöm. Fel is füstölhetjük. Hidegen fogyaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes