Családireceptkönyv.hu

Padlizsánkrém


Írta:

Elk. idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 nagyobb padlizsán
fél fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz

bors

Elkészítés:


A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Egy napig kell hagyni érni és mégfinomabb lesz. Kenyérre kenve tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Mexikói sertéstokány
Mexikói sertéstokány

A kockára vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, majd rátesszük az apróra vágott fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Sózzuk, borsozzuk, aláöntöm a bort és puhulásig párolj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymakrém
Fokhagymakrém

A fokhagymakrém házilag nem is lehetne egyszerűbb, mert az elkészítés mindössze annyi, hogy megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar KFC - titkos fűszerkeveréke
KFC - titkos fűszerkeveréke

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Diána
Patatas bravas
Patatas bravas

Melegítsük fel az olajat és keverjük el benne a mártás hozzávalóit. Ha felforrt már kész is. A burgonyát vágjuk hasábokra és főzzük elő sós vízben tíz percig, majd, lecsepegtetve,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk