menu

Családireceptkönyv.hu

Ínyenc sajtkrémmel töltött húspogácsák,


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


450 g darált hús (tetszés szerinti)
1 hagyma
2 tojás
70 g puha sajt
30 g tejföl
4 g só
1 g őrölt bors

Elkészítés:


A darált húst, a felszeletelt hagymát, az 1 tojást, a sót és a borsot tedd keverd jól össze.
A sütőt melegítsd elő 190 fokra. Egy tepsit, vagy hőálló edényt kenj ki vajjal és szórd meg liszttel.

Formázz kis golyókat a húsból és tedd a tepsibe, vagy a hőálló edénybe. Egy kanál segítségével nyomj egy lyukat minden golyó közepébe.
Tedd 15 percre a sütőbe, hogy kicsit átpiruljon.

5. A reszelt sajtot, a tejfölt és 1 tojást keverj össze.
. Vedd ki a tepsit és minden golyó közepébe, tégy egy kiskanálnyi tölteléket.
Süsd még nagyjából 10 percig a húsgolyókat.

Ínyenc sajtkrémmel töltött húspogácsák,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Karaj - Karaj borsóraguval
Karaj - Karaj borsóraguval

1. A hússzeleteket nem túl vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. 2. Egy serpenyőben kevés olajon elősütjük a hússzeleteket, majd egy hőálló tálba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tepsiben sült joghurtos-sajtos karaj
Tepsiben sült joghurtos-sajtos karaj

A húst bepanírozzuk, kókuszzsírral vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük joghurttal (tejföllel helyettesíthető) és megszórjuk light sajttal. Légkeverésesen 30-35 perc alatt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ditta
Szaftos bakonyi húsgombóc
Szaftos bakonyi húsgombóc

Húsgolyókhoz: Egy nagy tálba tesszük a darált húst, a lisztet, a frissen aprított petrezselymet és a tojást. Sózzuk-borsozzuk, majd hozzáadjuk a lereszelt gombát. Az egészet gyúrju...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Miccs
Miccs

A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek. Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk