-6 db száraz zsemlét
2 nagyobb fej vöröshagyma
1 nagy csokor apróra vágott petrezselyem
6 egész tojás
-sót, borsot, ételízesítőt
Összekeverem a masszát (nem kell pépesre) és vagy folpackba,
vagy (egyszerűbb) zacskókba adagolom
és a levesbe teszem a főzési idő felénél.
Néha fordítok rajta, hogy átfőjön.
Előző este átválogatjuk, és beáztatjuk hideg vízbe a babot, egy másik tálban pedig a füstölt húst. Másnap fél órára hideg vízbe teszünk egy Római tálat, fedelével együtt. A zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát, a fokhagymát és a bazsalikomot apróra vágjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz, ízlés szerint sózzuk, és megszórjukőrölt borssal. Alaposan összegyúrjuk, és ha szüksége...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy csomó hónapos retket és egy csokor újhagymát megtisztítunk, felaprítunk és serpenyőben, 15 dkg kockázott bacon szalonnával összepirítjuk. Mikor a szalonna pirosodik, a zöldsége...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA virsliket hosszába bevágom, a vágatba sajtot helyezek, majd baconbe tekerem. Kivajazott jénaiba teszem, ráöntöm a tejfölt, majd megszórom sajttal. 200C-on sütöm amíg a sajt rápir...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű