menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsomos borsós csirkeragu


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg csirkemell
60 dkg mirelit borsó
1 kisebb hagyma
1 nagy paradicsom
friss zöldpetrezselyem
olívaolaj
só, bors

Elkészítés:


A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük vele. Mikor félig kész belekeverjük a borsót és a felvagdosott zöldpetrezselymet. Ha szükséges felöntjük egy kevés vízzel és puhára főzzük.

Paradicsomos borsós csirkeragu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Karibi rántott csirkecomb
Karibi rántott csirkecomb

A csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam, és egy mélyebb tálba tettem. Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chili szószt és a mustárt a tejbe kevertem, majd az egész...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Juhtúrós póréval töltött csirkemellek, sajtszósszal,
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék
Juhtúrós póréval töltött csirkemellek, sajtszósszal,

A csirkemelleket hosszában vágjuk be, majd hajtsuk szét, mint egy könyvet. Klopfolóval kissé ütögessük meg, majd daráljunk rá borsot, és sózzuk meg. A póréhagymát vágjuk egy centi...

Elkészítési idő: 65 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Sajtos, barackos csirkemell
Sajtos, barackos csirkemell

A csirkemelleket megmossuk, hosszában mindegyikre vágunk egy zsebet. A barackokat félbevágjuk és mindegyik csirkemellbe 3 fél barackot teszünk. A hús külsejét bekenjük sóval és bor...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ani
Csőben sült cukkinis csirkemell Glaser konyhájából
Csőben sült cukkinis csirkemell Glaser konyhájából

A cukkinit megtisztítjuk, mossuk, szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, meglocsoljuk a citromlével, sóval, borssal fűs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk