8 csirkecomb vagy 8 szelet csirkemell
2 dl natúr joghurt
13 dkg reszelt parmezán
10 dkg zsemlemorzsa
1 teáskanálnyi édes mustár
friss petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A joghurtot, a sajtot, a zsemlemorzsát egy tálba tesszük és összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a mustárt, a fűszereket és a petrezselymet is. A húsokat egyenként beleforgatjuk és kiolajozott tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával. 180 fokon 10-15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és 20 percig sütjük, hogy megpuhuljon.
1. A csirkecombokat vegetával, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, majd állni hagyjuk kb. ½ órát. 2. Közben a burgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk. 3. A hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkét sóval, kakukkfűvel, rozmaringgal olívaolajjal fűszerezem, egy éjszakát pihenni hagyom. Olívaolajon, a csirke mindkét oldalát megpirítom, majd az apróra vágott vöröshagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk és kevés olajon megsütjük. A vajat megolvasztjuk és hozzáadjuk a sajtot. Sóval, borssal és petrezselyemzölddel ízesítjük. Majd bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű