8 csirkecomb vagy 8 szelet csirkemell
2 dl natúr joghurt
13 dkg reszelt parmezán
10 dkg zsemlemorzsa
1 teáskanálnyi édes mustár
friss petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A joghurtot, a sajtot, a zsemlemorzsát egy tálba tesszük és összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a mustárt, a fűszereket és a petrezselymet is. A húsokat egyenként beleforgatjuk és kiolajozott tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával. 180 fokon 10-15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és 20 percig sütjük, hogy megpuhuljon.
Először a tepsit beolajozzuk. Egy serpenyőbe kevés zsírt teszünk, felhevítjük, erre öntjük a tisztított, vékonyra szeletelt hagymákat, majd a tisztított, szeletelt gombát. Ételíz...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűElőször a pácot készítjük el. A mustárhoz adjunk egy teáskanálnyi borsot, kávéskanálnyi curry port, hat vagy hét gerezd fokhagymát, a mézet, csipetnyi sót, és végül 4-5 evőkanál ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kis kockákra vágott hagymát üvegesre sütjük a zsíron vagy apróra vágott szalonnán. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát és az elkapart májat. Sózzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. 2. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. 3. A paradicsomot a fokhagymáva...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz