60 dkg csirkemell
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
10 dkg reszelt ementáli
5 dkg márványsajt
olívaolaj
petrezselyemzöld
só, bor
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Közben egy kis edényben felmelegítjük a tejfölt és belekeverjük a tejszínt. A reszelt ementálit és a darabokra tördelt márványsajtot is hozzáadjuk és folyamatosan kevergetjük. Ne főzzük, csak 2-3 percen át rotyogtassuk így a sajt is megolvad és szószos állagúvá válik. Miután a hús megsült leöntjük a sajtszósszal, majd zöldpetrezselyemmel megszórjuk a tetejét és tálalhatjuk is.Rizzsel Tálaljuk.
csirkemellet vékonyan felszeleteljük, és enyhén megsózzuk. Egy tűzálló tál alját megszórjuk reszelt sajttal (ízlés szerinti vastagságban, vagyis ki hogy szereti). A csirkemell sze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajban megdinszteljük a felkockázott csirkemellet.Fűszerezzük és kevés vízben puhára pároljuk.Hozzáöntjük a gombát,összeforraljuk a hússal és tejszínnel felengedjük. Pár perc f...
Elkészítési idő: Negyed óra Nehézség: KönnyűA hagymát, paprikát és parad...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet szép vékonyra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A kuglóf sütőt kikenjük margarinnal, megszórjuk zsemlemorzsával, 4-5 szelet melle hússal körberakju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű