menu

Családireceptkönyv.hu

Tepsis hús


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


7 szelet csirkemell vagy karaj

bors
liszt
tojás
zsemle morzsa
olaj a sütéshez
3 paprika
1 paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
2 leves kocka
reszelt sajt
3 dl víz

Elkészítés:


A húsokat sózom, borsozom, majd a morzsába forgatom, utána a tojásba és végül a lisztbe. Forró olajban aranyszínűre sütöm.

A tepsibe a 2 leves kockát elmorzsolom, a vizet beleöntöm és a kisült hússzeleteket belerakom. A zöldséget vékony karikákra vágom és a húsra teszem. Reszelt sajttal megszórom. Fóliával lefedem és 200 fokon kb 20-25 percig, amíg a levét el nem főtte, sütöm.

Leveszem a fóliát és még nélküle pár percig sütöm. Burgonyapürével tálaltam. Nagyon finom, omlós a hús és laktató

Tepsis hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Éva
Toszkán csirkeragu
Toszkán csirkeragu

A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével. A paradicsomokat félbe vágjuk, majd félre tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Királyok csirkecombja
Királyok csirkecombja

A sonkát és az uborkát nagyon apróra összevágjuk. Hozzáadjuk a reszelt tormát, tejfölt, ízlés szerint sót. A combokon lévő bőrt ujjukkal fellazítjuk, a töltelékkel betöltjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis csirke burgonyával, csodás szósszal
Tepsis csirke burgonyával, csodás szósszal

A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anya-mami
Tejfölös-sajtos csirkemell
Tejfölös-sajtos csirkemell

1.A csirkemelleket hosszában félbevágjuk úgy, hogy a 4 db csirkemellből 8 vékonyabb szeletet kapjunk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréses). 2.A hússzeleteket sózzuk, bor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk