7 szelet csirkemell vagy karaj
só
bors
liszt
tojás
zsemle morzsa
olaj a sütéshez
3 paprika
1 paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
2 leves kocka
reszelt sajt
3 dl víz
A húsokat sózom, borsozom, majd a morzsába forgatom, utána a tojásba és végül a lisztbe. Forró olajban aranyszínűre sütöm.
A tepsibe a 2 leves kockát elmorzsolom, a vizet beleöntöm és a kisült hússzeleteket belerakom. A zöldséget vékony karikákra vágom és a húsra teszem. Reszelt sajttal megszórom. Fóliával lefedem és 200 fokon kb 20-25 percig, amíg a levét el nem főtte, sütöm.
Leveszem a fóliát és még nélküle pár percig sütöm. Burgonyapürével tálaltam. Nagyon finom, omlós a hús és laktató
A joghurtot, a sajtot, a zsemlemorzsát egy tálba tesszük és összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a mustárt, a fűszereket és a petrezselymet is. A húsokat egyenként beleforgatjuk és kiol...
Elkészítési idő: 1 óraA kockára vágott csirkemellet, és a julienre vágott sárgarépát az összekevert mézes, mustáros mártásban hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Kb. egy óra után, kevés olíva olajb...
Elkészítési idő: 1 óraAz olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd rádobom a kis kockára vágott csirkemellet, megsózom és fehéredésig pirítom. Megszórom a curryporral és pár percig párolom. A...
Elkészítési idő: