400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.
A kiflt felkarikázzuk és 200 fokra melegített sütőben 8-10 perc alatt megpirítjuk. Összekeverjük a langyos tejet a mákkal, porcukorral, vaniliás cukorral, citromhéjjal és a tojás...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A rebarbarát mossuk fel és vágjuk 1 cm-es darabokra, majd öntsük fel a vízzel. 2. Adjuk hozzá a fahéjat, félbevágott vaníliarudat, a szegfűszeget fűszertojásban, a sót és a cuk...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. Egy-másfél liter vizet forralj fel a cukorral, fahéjjal és egy csipet sóval. 2. Tedd bele a megmosott gyümölcsöt (meggyet, cseresznyét, szilvát, feldarabolt körtét, almát),...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megfőzöm, krumpli pürét készítek belőle.Megkóstolom,hogy elég sós-e. Megvárom míg kihűl. Lisztet szórok rá, tésztát dagasztok belőle. Könnyű tésztát kell,hogy kapjak. Ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű