- 1 csomag üvegtészta (hipermarketekben, delikátokban, ázsiai boltokban kapható)
- fél fej jégsaláta
- 1 csokor piros retek
- 1 db alma
- 2 dl kefir
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- olívabogyó ízlés szerint fekete vagy zöld (el is hagyható)
- só ízlés szerint
Az üvegtésztát darabokra törjük és forró vízbe tesszük. Megvárjuk amíg megpuhul, majd leszűrjük. A megmosott retket és almát kockákra vágjuk, a salátát apróra tépkedjük. A kefirt összekeverjük a zúzott fokhagymával és egy csipet sóval. A tésztát beletesszük egy tálba, hozzáadjuk az almát, retket, salátát, olívabogyót és ráöntjük az öntetet. Alaposan összekeverjük és már tálalhatjuk is,
Reis nach Packungsanweisung kochen und anschließend in einer Schüssel abkühlen lassen. Das Fleisch in einer beschichteten Pfanne anbraten, in Würfel schneiden und hinzufügen. Manda...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Vágd apró kockákra a hagymát és párold meg az olivaolajban.Tedd hozzá az apró csíkokra vágott édes pirospaprikát és párold együtt pár percig, majd add hozzá a fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot összekeverjük a mustárral, mézzel, sóval, borssal. Beleaprítjuk a lilahagymát és beleborítjuk a lecsepegtetett kukoricát is. Összekeverjük és betesszük a hűtőbe. Ha v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát megmossuk, megsózzuk. A snidlinget felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Az összes hozzávalót jól kikeverjük és a salátára öntjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű