- 1 db szívsonka,
- 1 hagyma,
- 1 ek. koriander,
- 4 babérlevél,
- szemes bors,
- balzsamecet,
- méz,
Egy darab füstölt szívsonkát bőrével együtt annyi vízbe teszek, amennyi éppen ellepi, adok hozzá egy nagy hagymát, 1 evőkanál koriander magot, 4 babérlevelet és 1 teáskanál szemes borsot és fedő alatt vagy kuktában puhára főzöm.
Amikor megfőtt, kiveszem a főzőléből, a bőrét óvatosan lehúzom, hogy a zsírja megmaradjon, a zsír beirdalom és bekenem a balzsamecetes mázzal. Ehhez 6 evőkanál balzsamecetet 2 evőkanál mézzel keverek simára. 220 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütöm, amíg a máz karamellizálódik. Fontos, hogy a zsír ne süljön le róla és a sonka ne száradjon ki. Langyosan vagy hidegen szeletelem.
A virslit megfőzzük, egyik oldalát csíkokba bevagdossuk. A főtt tojást és az uborkát felszeleteljük. Egy tányérra helyezzük a virslit, mellé az uborkákat, az uborkára a szeletelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln im Salzwasser al dente kochen und kalt abschrecken. In der Zwischenzeit den Tofu klein würfeln und in großzügig geschmacksneutralem Öl scharf anbraten, bis er etwas bra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát, a burgonyát és a sárgarépát sós vízben főzzük meg, de ügyeljünk rá, hogy nem kell túlzottan puhára főzni. Ha kész, vegyük ki a vízből és hagyjuk kihűlni. Ezután vágjuk ko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségeket aprítsuk fel egy nagy tálba: a káposztát és répát kockázzuk fel, (de felcsíkozva is mehet), a hagymát is kockázhatjuk, de akár le is reszelhetjük nagyly...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű