20 dkg mirelit zöldborsó
20 dkg kukorica (konzerv)
20 dkg füstölt sonka
10 dkg ementáli
5 dkg parmezán
friss zöldpetrezselyem
1 teáskanálnyi fokhagymapor
só, bors
olaj
A sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal kiszedjük és egy tálba tesszük. A sajtokat lereszeljük és hozzákeverjük amíg forró, így ráolvad, megszórjuk a felszeletelt petrezselyemzölddel és már fogyaszthatjuk is. Hidegen és melegen is csodás fincsiség!
A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, majd az öntetbe keverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót és a joghurtot egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összekeverjük. Amikor krémes állagú, hozzáadjuk a reszelt tormát, a citromlét és a petrezselyemzöldet is, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat tetszés szerint felaprítom és salátás tálba teszem. Meglocsolom balzsamecettel, olívaolajjal, juharsziruppal és elkeverem. Fogyasztásig hűtőben tartom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és krumplinyomón egy tálba préseljük. Apróra vágott hagymát szórunk rá, hozzáadjuk a mustárt, fűszerezzük. Végül a vajkrémmel finoman, de nem t...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű