4 kisebb cukkini, 2 fej vöröshagyma, 2 dl joghurt, 2 evőkanál olaj, 1 csokor metélőhagyma, 1 gerezd fokhagyma, fél citrom leve, cukor, csípős pirospaprika, só, bors
A cukkinit és a hagymát karikázd fel, majd párold meg. Locsold meg a citromlével, és hagyd kihűlni. A joghurtot ízesítsd a zúzott fokhagymával, a sóval, borssal. Ízlés szerint tehetsz bele cukrot és csípős pirospaprikát is. A metél hagymát is vágd össze, majd keverd a joghurtos öntethez. Végül öntsd rá a zöldségekre a mártást, és tedd hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek.
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát, a sonkát, a sajtot és a paprikát felszeleteljük, egy tálba tesszük és hozzákeverjük a majonézt,tejfölt és a mustárt. A tésztát leszűrjük...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűAz uborkát vékonyra szeleteljük vagy legyaluljuk, alaposan besózzuk, és félretesszük. Fél liter hideg vízben elkeverjük a cukrot, az ecetet és a zúzott fokhagymát, majd a salátalev...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA kukoricát lecsepegtetjük, egy nagy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a felkockázott sajtot. Egy kis tálba összekeverjük a joghurtot, majoznézt, mustárt, fűszereket, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal. Tálalásig hűtőben érleljük. Változatosan felhasználható, lehet...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű