- 3 dl tej
- 3 dkg liszt
- 3 dkg vaj
- 3 dkg cukor
- 3 vaníliás cukor
A tejet és a lisztet csomómentesre keverjük.
Feltesszük főni, bele a cukor, a vaj, és a vaníliás cukor, állandó keverés mellett főzzük míg besűrűsödik.
Palacsintába
Közepesen magas lángon hevítsük fel a teflont. Szórjunk bele egy maréknyi parmezánt, közepre kicsit többet, mint a szélekre, hogy megszilárdulva a szélek gusztán „tüskések” legyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: MÓDSZER Adjunk hozzá kenyérlisztet, sütőport, szódabikarbónát, sót és joghurtot a tálba, és kezdjük el dagasztani a tésztát.Ha kemény, cseppentsünk hozzá egy kevés vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A megpucolt almát lereszeljük nagy lyukú reszelőn, és meglocsoljuk a citromlével. A cukorral együtt addig pároljuk, amíg megpuhul. Ekkor a pudingport elkavarjuk a te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sve sastojke za tjesto sjediniti i umjesiti, voda da bude mlaka nikako prevruca. Tjesto je malo vise mekse, tako treba da bude. Ostaviti da se udvostruci volumen. Dok tjesto mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű