menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott hús fokhagymás tejföllel és sajjtal


Írta:

Elk. idő: 10
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet kész rántott hús

Elkészítés:


A tetejét megkenjük fokagymás tejföllel és megszórjuk sajttal

Trükkök, tippek, praktikák:


Nem szükséges sütőbe ráolvasztani a sajtot

Rántott hús fokhagymás tejföllel és sajjtal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Nádi betyár pecsenye - OK
Comb - Nádi betyár pecsenye - OK

1. A hússzeleteket kiverjük. 2. A darált húst ízlés szerint fűszerezzük, majd ráhalmozzuk a hússzeletekre úgy, hogy a szélek szabadon maradjanak. 3. A töltelékre szeletelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Kuruc pecsenye
Karaj - Kuruc pecsenye

1. A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 2. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kolbásszal töltött karaj
Kolbásszal töltött karaj

A karajba középen hosszába hosszú, éles késsel lyukat vágunk, a kolbászt kicsit beolajozzuk, és belecsúsztatjuk a karajba. Ezután sóval bedörzsöljük a karajt mindenhol, és hagyjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fasírt hagymában, parázson sütve
Fasírt hagymában, parázson sütve

Elkészítés: Fasírt hagymában, parázson sütve A fasírtot a leveleire szedett hagymába tesszük. Körbetekerjük a bacon szalonnával, majd alufóliába csomagoljuk. Ha elkészültek a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk