Családireceptkönyv.hu

Paleo bucik


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


180 gr reszelt mozarella
3 tojás
200ml bio kókuszkrém ( keto:150 gr mascarpone is lehet )
100 gr mandula liszt
1 csg sütőpor
1 kk só

Elkészítés:


A mozarellát és a kókuszkrémet ( mascarponét ) egy mikrózható tálba tesszük és 1 percig mikrózzuk, majd meg keverjük, majd vissza 1 percre, majd megint keverés. Ezt addig csináljuk amíg teljesen egynemű lesz a massza.(nagyon nyúlós) Ehhez keverjük hozzá nagyon alaposan az összes többi hozzávalót.
Muffin sütőbe kanalazzuk a tésztát és 180 fokon kb 12-15 perc alatt teljesen készre sütjük. Szórhatunk rá szezámmagot is! Isteni!

Paleo bucik

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Scolebrod.
Scolebrod.

A tészta hozzávalóiból a szokásos módon kelt tésztát készítünk, annyi különbséggel, hogy a kardamomot kis mozsárban porrá őröljük és így keverjük a lisztbe. Letakarva, meleg helye...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bagel bögrésen (Rupáner)
Bagel bögrésen (Rupáner)

1. Az élesztőt futtassuk fel a teáskanál cukorral elkevert langyos vízben. 2. Ezután hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd kézzel vagy géppel szép sima tésztává dagasztjuk. Ha nagyo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Földrengés süti :)
Földrengés süti :)

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy tepsit olajozzunk és lisztezzünk ki. Szórjuk rá a kókusz reszeléket, valamint aprított diót. Egy keverőtálban öntsük össze az összes alapanyag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zabpelyhes rozsos zsemle
Zabpelyhes rozsos zsemle

Az öregtésztát egy tálba tesszük, hozzáadjuk a 10 dkg kenyérlisztet, 10 dkg TK búzalisztet 1 tk barnacukrot, 2 dkg élesztőt és 280 ml langyos vizet. Jó alaposan kidagasztjuk és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk