Hozzávalók:
25 dkg zsírszegény tehéntúró
2 narancs ( vagy mandarin ) a héjától és a magjaitól megtisztítva
2 dl kefir
édesítőszer ízlés szerint
piskóta tallér ( vagy babapiskóta )
kevés őrölt fahéj
Elkészítése:
A hozzávalókat belekeverjük a turmixgépbe. Majd addig mixeljük, míg jó sima, krémes massza lesz az egészből.
A piskóta tallérokat egy tálba lerakjuk, ráöntjük a masszát, tetejére narancs szeletkéket rakunk, és megszórjuk az őrölt fahéjjal. 1 órára a hűtőbe rakjuk, hogy a tallérok megpuhuljanak.
Tálaláskor kis tálkákba szedünk belőle.
Elkészítése: A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgáját a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a kakaóport és a kávéport, majd a vizet. Ezt követően öss...
Elkészítési idő:A krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő:A szárazanyagokat, tehát a sütőport, a lisztet, a vaníliás cukrot, a porcukorból 20 dekát és a sót keverd össze egy tálban! A tojásokat verd fel egy másikban, majd öntsd fel őket a...
Elkészítési idő: