25 dkg háztartási keksz
12,5 dkg vaj
12,5 dkg porcukor
2 dkg cukrozatlan kakaópor
pár csepp rumaroma
1 dl tej
A gesztenyés réteghez:
60 dkg gesztenyepüré
10 dkg háztartási keksz
3 dkg porcukor
10 dkg vaj
pár csepp rumaroma
15 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj
2 evőkanál tej
A hozzávalókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. Az egyikhez hozzákeverjük a kakaót. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük, majd fél cm vastagra nyújtjuk és sütjük.
Elkészítési idő:A kiflit felkarikázzuk. A tejet felforraljuk a cukorral, mézzel, vaníliával. Ezzel leforrázzuk a kiflit, majd rátesszük a vajat, végül pedig megszórjuk a mákkal.
Elkészítési idő:A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és összegyúrjuk. Egy éjszakát hűvös helyen pihentetjük. A tésztából golyócskákat formálunk és kikent, lis...
Elkészítési idő: