1. réteg:
50 dkg darált keksz, 10 dkg margarin, 10 dkg porcukor, kevés tej (én kb. 2 dl-t öntöttem hozzá apránként)
2. réteg:
25 dkg túró, ízlés szerint cukor, 2 dl tejszín, 1 van. cukor
3. réteg: 2 cs. vaníliás puding (hidegen kikeverhető Gála, v. Aranka), 5 dl tej, 1 van. cukor
4. réteg: 2-3 dl tejszín (növényi, pl. Hulala, ebbe nem kell fixáló)
Az első réteg hozzávalóit összegyúrjuk és egy tepsibe nyomkodjuk (a tepsi mérete 28×36 cm). A túrót a felvert tejszínnel és a cukrokkal összekeverjük és a kekszre kenjük. Erre jön a két felvert pudingpor, majd a felvert tejszín. Én a biztonság kedvéért a pudinghoz kevertem 1 zselatin fixet
A tojássárgákat a cukorral és a vajjal habosra keverjük. A lisztet, a sütőport, a kakaót és a tejet jól kikeverjük és zsírozott, lisztezett tepsiben előmelegített sütőben sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A lisztet, a porcukrot, az átszitált sütőport, a vanília kikapart belsejét jól összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást és a margarint, majd jól összedolgozzuk, ha kell kevés tejjel. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a kakaóporral a sütőporral és a sóval kikeverjük. A puha vajat robotgéppel habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, folyamatosan dolgoztatva a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként a kekszet készítettem el. A hozzávalókat egy tálba mértem, kézzel összegyúrtam és fél órára hűtőbe tettem. Fél óra leteltével szilikonos sütőpapíron kb. 3-4 mm vékonyra ny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű