1. réteg:
50 dkg darált keksz, 10 dkg margarin, 10 dkg porcukor, kevés tej (én kb. 2 dl-t öntöttem hozzá apránként)
2. réteg:
25 dkg túró, ízlés szerint cukor, 2 dl tejszín, 1 van. cukor
3. réteg: 2 cs. vaníliás puding (hidegen kikeverhető Gála, v. Aranka), 5 dl tej, 1 van. cukor
4. réteg: 2-3 dl tejszín (növényi, pl. Hulala, ebbe nem kell fixáló)
Az első réteg hozzávalóit összegyúrjuk és egy tepsibe nyomkodjuk (a tepsi mérete 28×36 cm). A túrót a felvert tejszínnel és a cukrokkal összekeverjük és a kekszre kenjük. Erre jön a két felvert pudingpor, majd a felvert tejszín. Én a biztonság kedvéért a pudinghoz kevertem 1 zselatin fixet
Hogyan süthetek omlós süteményt? Kenje meg a tepsit és fedje le sütőpapírral. Előmelegítjük a sütőt. Felső / alsó fűtés 180 ° C körül légkeverés 160 ° C körül Sütési idő: kb. 1...
Elkészítési idő: 60 percA tésztához a mandulát finomra daráljuk, a tojás sárgáját elválasztjuk, a fehérjét félre tesszük. A hozzávalókból ragacsos tésztamasszát készítünk és kókuszzsírral kikent pitefor...
Elkészítési idő:A tojásokat szétválasztom. A fehérjébe teszem a csipet sót, és elkezdem habbá verni. Mikor kezd keményedni, beleteszem a cukrot, és azzal verem kemény habbá. Utána egyenként teszem...
Elkészítési idő: