6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
El
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
A zöldségeket gőz felett kicsit megpároljuk. A csirkemelleket, jó vékony szeletekre elvágjuk. A jénai aljára szórjuk a zabpelyhet, ráfektetjük a hússzeletek kb. felét. Házi étel...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz apró kockára vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre párolom, majd hozzá dobom a tetszőlegesen felszeletelt csirkemellet és fehéredésig sütöm… ekkor mehet bele a gomba, a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zúzott fokhagymát keverd el 2 evőkanál olajban a fűszerekkel együtt, jól dörzsöld be vele a húst, tedd legalább fél órára a hűtőbe (ha tudod, egy éjszakára is beteheted pácolódni...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűPulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte. Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul. Cand acesta e topit, se pun pulpele. Acestea se lasa la pra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű