6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
El
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
1. Serpenyőbe fektetem a bacont, rá a darabokra vágott csirkemellet, a tetejére ismét bacont helyezek. 2. Megpirítom mind a két oldalát, addig a póréhagymát karikára, a salotta...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA burgonyát meghámozzuk és félbevágjuk. Jénaiba tesszük és elkeverjük az egész paradicsomokkal. Megsózzuk jó alaposan, rálocsoljuk az olajat, elkeverjük az aprított bazsalikom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellt felszelem, ha szükséges kiklopfolom és befűszerezem a grill fűszerkeverékkel. Kevés olajon mindkét oldalát megpirítom és egy jénaiba vagy tepsibe rakosgatom őket....
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűOlajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Lehúzzuk a tűzről, elkeverjük benne a paradicsompürét és a pirospaprikát, és felöntjük 100-200...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű