6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
El
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
1. Csíkozd fel a húst, és dörzsöld be alaposan a fokhagymával, sózd meg igény szerint. 2. A lisztet, a tojást és a joghurtot keverd simára egy tálban, sűrű masszát kell kapnod. A...
Elkészítési idő:A vajon a zúzott fokhagymát megpiritjuk, hozzáadjuk a kockára vágott (bepácolt) csirkemellett és megpirítjuk. A felaprított zeller szárát és a vegetát belekeverjük, pár perc párolá...
Elkészítési idő: 30 percTeflon serpenyőben olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a sóval, borssal fűszerezett csirkemellet, és elősütjük. Ezt követően rátesszük a vajat, és ráöntjük a fehér bort. 2-3 percig l...
Elkészítési idő: