menu

Családireceptkönyv.hu

KRÉMES GESZTENYEHABOS KEKSZSÜTI (SÜTÉS NÉLKÜL)!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 l tej,
3 cs. vaníliás pudingpor,
10 ek.cukor,
25 dkg margarin,
szögletes vajas keksz,
3-4 dl tejszín,
25 dkg gesztenyemassza,
2 ek. porcukor

Elkészítés:


Egy 28×36 cm-es tepsibe lerakunk 1 sor kekszet.
A tejben a pudingokat a cukorral megfőzzük. Még melegen belekeverjük a margarint is és ráöntjük a kekszre. Erre újabb sor kekszet rakunk. A tejszínt felverjük a cukorral, majd a gesztenyemasszát óvatosan belekeverjük és a felső kekszrétegre kenjük. Tetejét díszítjük és csak másnap szeleteljük

 KRÉMES GESZTENYEHABOS KEKSZSÜTI (SÜTÉS NÉLKÜL)!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Margarinos szelet
Margarinos szelet

A tészta 180 fokon sül- nálunk ez az ideális hőfok- 8 perc A lisztes alap készítése : 0,5 liter tejbe 5 evőkanál lisztet keverünk, csomómentese keverjük habverő segítségével. Ezut...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Lajcsi szelet
Lajcsi szelet

A tésztához a mézet a vajjal a mikróban alacsony fokozaton (vagy vízgőz felett) felolvasztjuk. A liszthez hozzáadjuk a kakaóport, a szódabikarbónát, csipet sót, a cukrot. A felolva...

Elkészítési idő: 2
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Diós-rumos szalalkális krémes
Diós-rumos szalalkális krémes

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, három felé osztjuk és tepsi hátán szép világosra sütjük, rácsra csúsztatva hűlni hagyjuk. A krémhez a margarint, a cukorral, a vaníliás cukorral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Habos, diós kifli
Habos, diós kifli

Elkészítés módja 1. A lisztet, a puha vajat, a porcukrot és a tojássárgáját egy tálba tesszük. 2. Az élesztőt belemorzsoljuk a tejbe, majd amikor feloldódott, hozzáadjuk a lisz...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk