50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szor...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. 2. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. 3. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéred...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kacsamellekről töröld le az esetleges nedvességet. Ezután a bőrös részüket (csak a zsírréteget) irdald be. Egy felforrósított sütőedényben, 1 evőkanál kacsazsíron, nagyon mérsék...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk,majd egy tányérra kiszedjük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatos kevergetjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű