menu

Családireceptkönyv.hu

Cékla


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 l víz
1 l ecet
40 dkg cukor
1 kanál köménymag

Elkészítés:


Megfőzni a céklát, megpucolni, krumplinyomón átnyomni, üvegekbe rakjuk, ráöntjük a forrásban lévő levet és száraz dunsztba tesszük. Tormával is ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Savanyúság recept
Savanyúság recept

1,Tegyél a flakon aljára 1 csomag kaport és tedd rá a zöldségeket 2, Öntsd fel hideg vízzel és literenként 1 evőkanál sót 3,A megtömött palackokat tedd hűvös sötét helyre fektetv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Laba (kínai zöld) fokhagyma
Laba (kínai zöld) fokhagyma

A fokhagymát megtisztítása után (a végét a gyökér felől vágjuk le) csirátlanított üvegbe tesszük, felöntjük rizsecettel, egy kiskanál cukrot adunk hozzá, csirátlanított csavaros te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Saláta friss uborkából
Saláta friss uborkából

Az uborkákat kefével alaposan megmossuk, először hosszában vágjuk fel, majd vékony szeletekre, keresztben. Finomra vágjuk a kaprot és a zellerlevelet. A vöröshagymát vékony kariká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyári savanyúság télire
Nyári savanyúság télire

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk