- 3kg kígyóuborka uborka
- 2db. csípős paprika (én csak 1db-ot tettem, hogy ne legyen erős)
- 4 db. babérlevél
- 15 szem fekete bors
- 1 kávés kanál Nátrium-benzoát
- 3 ek. só
- 40 dkg cukor
- 2,5 dl ecet (15%)
24 órát állni hagyni, közbe megkavarni és mehet az üvegbe! :)
Az uborkát mosd meg és vágd le a végeit. A tormát tisztítsd meg és vágd csíkokra. Az uborkát tedd egy tálba, add hozzá a tormát, a megtisztított fokhagymagerezdeket és a kaprot. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVettem a boltban ivólevet, aminek szélesebb a szája, mint az ásványvíznek. (Ha több alapanyag van, akkor érdemes megvenni az 5 literes ásványvizet). Jól kimostam. Aljára beszuszak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHidegen összekeverjük a hozzávalókat a zöldségeken kivételével, addig amíg a só és a cukor el nem olvad. - Beletesszük az uborkát, paprikát ( akár káposztával töltöttet is), fokha...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes