:10 LITER VIZ(FELFORRALNI)
FÉL KILO ASZTALI SO
2 KG CUKOR
1 LITER 20%-OS ECET
2 DKG SZEMES BORS
2,5 DKG MUSTÁRMAG
1 EVOKANÁL KORIANDERMAG
2 DKG KÖMÉNYMAG
2 DKG BABÉRLEVÉL
2 KISKANÁL NATRIUM-BENZOÁT
3 KISKANÁL BORKÉN
IZLÉS SZERINT ZÖLDKAPOR
4-5 SZEM SZEGFUSZEG
A HOZZÁVALOKAT FELFORRALNI UTÁNA HAGYNI KIHULNI HIDGEN A SAVANYUSÁGRA ONTENI AZ UVEGET CELOFÁNNAL LEZÁRNI ÉS A TÉLI HELYÉRE RAKNI
LEHET UBORKA CSALAMÁDÉ TOLTOTT PAPRIKA DINNYE BÁRMELY SAVANYUSÁG
Az uborkát alaposan mossuk meg váltott vízben. A kaprot öblítsük le, és helyezzük az edényünk aljára. Erre sorba rendezve rakjuk az uborkát, melyeknek a két végét levágtuk, és be v...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Nehéz1. Az alaposan megmosott uborkát szépen sorban belerakjuk az üvegekbe, közé vagy az üvegek aljára kaprot teszünk (aki nem szereti a kapor ízét, természetesen elhagyhatja), majd ráö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti hozzávalókból elkészítjük a savanyúság levét. Lehet bele rakni uborkát, patisszont, sárgarépát, karfiolt, paprikát, káposztát, stb. Ahogy fogy, lehet pótolni. 1 évig folyam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Spalam foarte bine gogosarii, ii lasam sa se scurga si cand sunt uscati ii taiem in patru si le scoatem cotoarele si semintele dupa care ii punem intr-un lighenas sau o craticio...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű