menu

Családireceptkönyv.hu

379.Csalamádé 1.


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg gyalult káposzta,
1 kg paprika, ha lehet akkor színes,
0.5 kg hagyma,
1 kg uborka,
4 ek só,
40 dkg cukor,
2 dl 10%-os ecet,
4 babérlevél összemorzsolva,
1 kk citromsav,
1 ek egész bors.

2 folpack közé nátiumbenzoát

Elkészítés:


Az hozzávalókat összekeverem, egy nagy tálba 4 óra pihenés után pedig üvegekbe teszem és a saját levével felöntöm. Nem kell hozzá vizet önteni, elég levet forg engedni. 1 nap fejjel lefelé tárolom és kész is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
FEJES SALÁTA FAGYASZTVA
FEJES SALÁTA FAGYASZTVA

Megmosom a salátát levelekre szedem és besózom, Majd teszek oda felkockázva füstölt szalonnát megsütöm majd teszek rá pár gerezd felkockázott fokhagymát és rá teszem a besózott sal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Savanyú ubi
Savanyú ubi

A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. Az üvegek aljára tesszük a fűszereket, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Cékla télire
Cékla télire

■ A befőttesüvegeket forró vízben sterilizáljuk. ■ A céklát meghámozzuk, felkarikázzuk és annyi vízben, amennyi ellepi kb. 30 perc alatt puhára főzzük. ■ 1,5 liter vízben keverjü...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Sós uborka
Sós uborka

1. Egy ötliteres uborkás üveghez kb. 2,5 kg ujjnyi hosszú, közepes vastagságú uborka kell. 2. Az uborkát megmossuk, bő vízzel leforrázzuk, majd miután a vizet leöntöttük róla,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk