menu

Családireceptkönyv.hu

379.Csalamádé 1.


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg gyalult káposzta,
1 kg paprika, ha lehet akkor színes,
0.5 kg hagyma,
1 kg uborka,
4 ek só,
40 dkg cukor,
2 dl 10%-os ecet,
4 babérlevél összemorzsolva,
1 kk citromsav,
1 ek egész bors.

2 folpack közé nátiumbenzoát

Elkészítés:


Az hozzávalókat összekeverem, egy nagy tálba 4 óra pihenés után pedig üvegekbe teszem és a saját levével felöntöm. Nem kell hozzá vizet önteni, elég levet forg engedni. 1 nap fejjel lefelé tárolom és kész is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Monamari
Egyszerű káposztasaláta
Egyszerű káposztasaláta

A káposzta külső leveleit leszedtem, megmostam, majd félbe vágtam. Az eredeti német V-gyalu (nemesacél pengékkel) segítségével vékonyra gyalultam. A vöröshagymát félbevágtam, kiv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Uborka saláta télire
Uborka saláta télire

Megmossuk az uborkát majd legyaluljuk A hozzávalókat összekeverjük és 1 napot állni hagyjuk. Többször átkeverjük hogy egyenletes legyen, Utána üvegekbe rakjuk saját levében, jól l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Savanyitott gomba
Savanyitott gomba

Forrón üvegekbe tölteni, dunsztolni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Savanyított édeskáposzta
Savanyított édeskáposzta

A káposzta savanyítása előtt leszedjük a takaróleveleket, eltávolítjuk a sérült, hibás leveleket, a káposztatorzsát 4 egyenlő részre vágjuk. Az előkészített káposztát kb. 2-3 mm s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk