1 tojás
20 dkg liszt
2,5 dl tej
1 teásk. sütőpor
1 evőkanál cukor
liszt+cukor+sütőpor+csipet só
+ tojás
lassan hozzákeverjük a tejet
simára keverjük
Kevés vajat melegítünk a serpenyőben, megforgatjuk, majd a felesleggel a tésztát gazdagítjuk.
A keveréket öntsük kancsóba, abból könnyű adagolni a serpenyőbe.
Ha légbuborékok jelennek meg, fordítsuk meg, és a másik oldalát is süssük meg.
A maradék tésztát egy üres flakonban eltehetjük másnapra a hűtőbe :)
A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKell még az elkészítéshez egy teljesen hibátlan zománcozott edény és tiszta befőttesüveg. A befőttesüveget forró mosószeres vízben jól átmosom, alaposan kiöblítem, de nem törlöm ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.facebook.com/GastroHobbi/videos/2202574753358537/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást egy villával kicsit felverjük, majd lassan adagoljuk hozzá a réteslisztet, és végül a vizet. Annyi folyadékot adjunk hozzá, hogy egy rugalmas állagú, jól nyújtható tészta...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű