30 dkg reszelt trapista sajt
1 db tojás
1 evőkanál liszt
A hozzávalókat össze gyúrjuk, és tenyerünkel diónyi méretűre formázzuk,.
Bő, forró olajban kisütjük!
Frissen, tálaljuk!!
PANIROZNI NEM KELL!!
A májat alaposan megtisztítjuk és ledaráljuk – de késsel is szétkaparhatjuk. A hozzávalókat összekeverjük, és egy teflon formában (őzgerinc-, alagút, de kuglófforma is lehet). 220...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krém hozzávalóit elkeverjük, kis lángon besűrítjük (pudingnál is sűrűbb állagúra), félretesszük hűlni. A tésztához a száraz hozzávalókat elkeverjük, hozzáadjuk a kefirt és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk és vastag karikákra vágjuk. A lisztet, a sütőport a tojással összedolgozzuk, felöntjük a vízzel és csomómentesre kavarjuk. Mikor elkészült, fél órára hűtőbe...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű