1 kg fehér káposzta
só
1 hagyma
150 g szalonna, csíkos
1 teáskanál római kömény
4 evőkanál napraforgóolaj
3 evőkanál fehérbor ecet
125 ml húsleves
bors
Szénkefe, távolítsa el a száron és a káposzta szelet vagy elvágjuk vékony csíkokra. 1 festett TL sót keverjük össze és hagyjuk 1 órán át., Fedett döntetlen. Peel hagymát és vágjuk apróra. Bőr és, ha szükséges. Távolítsuk el a csontokat a szalonnát kockákra szalonna apróra. Kömény durvára őrölt.
Kohl gyúrjuk kicsit, majd a csatorna jól egy tésztaszűrő és ízét. Ha túl sós, öblítés és lecsepegtetjük újra.
Speck verejték mázas 1 evőkanál forró olajban. Add hagymát és főzzük üveges. Ecettel és a húslevest Deglaze, add többi olaj és forralunk. A kömény, bors és fűszer kevés sót, ha szükséges. ad káposzta egy tálba, add forró öntettel át, és keverjük össze. Fedjük le és min. 2 óra. Vagy hagyjuk, hogy üljön egy éjszakán át. Saláta szezon ízlés tálalás előtt.
Tápérték információ adagonként
körülbelül 294 kcal / 1231 kJ , 5 g fehérje , 27 g zsír , 6 g szénhidrátot
A joghurtot, a majonézt, a mustárt a sóval és a cukorral összekeverjük. A savanyú káposztát egyszer átmossuk (nem áztatjuk), majd apróra vágjuk. A virslit és a hagymát is kari...
Elkészítési idő:A tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A fel...
Elkészítési idő: 10 PERCA krumplikat megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. Ha kicsit hűltek, megpucoljuk, és felkockázzuk. A káposztát, ha szükséges, kicsit kimossuk, majd összevágjuk, hogy könnyebben...
Elkészítési idő:A tojásokat keményre főzzük, kockára vágjuk. A spárgát megtisztítjuk, cukros-sós vízben puhára főzzük, majd ezt is összevágjuk. A hagymát szintén felkarikázzuk. A majonézt egy e...
Elkészítési idő: