1 kg fehér káposzta
só
1 hagyma
150 g szalonna, csíkos
1 teáskanál római kömény
4 evőkanál napraforgóolaj
3 evőkanál fehérbor ecet
125 ml húsleves
bors
Szénkefe, távolítsa el a száron és a káposzta szelet vagy elvágjuk vékony csíkokra. 1 festett TL sót keverjük össze és hagyjuk 1 órán át., Fedett döntetlen. Peel hagymát és vágjuk apróra. Bőr és, ha szükséges. Távolítsuk el a csontokat a szalonnát kockákra szalonna apróra. Kömény durvára őrölt.
Kohl gyúrjuk kicsit, majd a csatorna jól egy tésztaszűrő és ízét. Ha túl sós, öblítés és lecsepegtetjük újra.
Speck verejték mázas 1 evőkanál forró olajban. Add hagymát és főzzük üveges. Ecettel és a húslevest Deglaze, add többi olaj és forralunk. A kömény, bors és fűszer kevés sót, ha szükséges. ad káposzta egy tálba, add forró öntettel át, és keverjük össze. Fedjük le és min. 2 óra. Vagy hagyjuk, hogy üljön egy éjszakán át. Saláta szezon ízlés tálalás előtt.
Tápérték információ adagonként
körülbelül 294 kcal / 1231 kJ , 5 g fehérje , 27 g zsír , 6 g szénhidrátot
Először is a padlizsánt meg kell sütni. Parázson az igazi, mert a kis füstölt íz sokat dob rajta. Ha parázson sütöd, vigyázz, meg ne égjen. Forgasd gyakran, hogy mindenütt átsüljön...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: NehézDen Salat putzen, gut waschen und in mundgerechte Stücke zerpflücken. Die Gurke schälen und in Scheiben hobeln, etwas einsalzen. Paprikaschote waschen, vom Kerngehäuse befreien und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA fagyasztott zöldséget szobahőmérsékleten fölengedjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük egy kevés porcukorral, citromlével és mustárral, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprít...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Nehéz