500 g carne tocata vita si porc
-2 cartofi
-2 oua
-4 catei de usturoi
-1 morcov
-1 ceapa
-1 legatura marar
-1 felie paine
-200 g faina
-ulei
-sare si piper
Pentru sos
-300 g suc de rosii
-1 lingura zahar
-2 linguri otet
-3 catei de usturoi
-2 foi de dafin
-sare si piper
Toci ceapa si mararul , apoi pisezi usturoiul. Dai cartofii si morcovul pe razatoare, inmoi felia de paine in putin lapte sau apa, apoi le storci bine .
Amesteci cu carnea tocata ceapa, mararul, ouale, morcovul , cartofii si potrivesti gustul cu sare si piper. Amesteci bine si faci chiftelutele in ce forme vrei.
Incingi uleiul dai chiftelutele prin faina sau nu, si le rumenesti , dupa care le scoti pe hartie absorbanta.
Pentru sos amesteci sucul de rosii cu zaharul, otetul, piper , sare , usturoiul pisat , foile de dafin si le fierbi intr-o cratita la foc mic.
Cand incepe sa fiarba adaugi chifelutele si le lasi sa fiarba la foc mic 15 minute.
Burgonya közepét kivájjom. hagyma+pírítom+hús+tojás+só+bors-->össszekeverem--félre teszem. Krumplit megtöltöm+sajt+tejszín.
Elkészítési idő:Egy fej hagymát olajon megpárolunk, majd hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott káposztát, de csak mindig kisebb adagokban, átkeverjük, aztán megint egy újabb adag. Sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 1 óra1. Olvassz fel egy evőkanál vajat egy serpenyőben, dobd rá a felcsíkozott cukkinit, így párold 3-5 percig óvatosan, néhányszor keverd meg. 2. Egy másik serpenyőben olvaszd fel a...
Elkészítési idő: