Családireceptkönyv.hu

Rakott zöldbab


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g zöldbab
2 pár virsli (update vagy más magas hústartalmú, cukormentes virsli)
Pár karika száraz kolbász
2 db főtt tojás
4dl tejföl
piros paprika
bors
fokhagyma
pici só
Reszelt sajt

Elkészítés:


A zöldbabot megpároljuk, majd serpenyőben fűszerezett tejföllel (2dl) (fokhagyma, paprika, bors) összekeverjük. Tepsibe tesszük a felét, rá mehet u1 virsli, száraz kolbász, főtt tojás, rá a maradék bab, tetejére sajt, tejföl. 200 fokon 30 perc alatt készre sütjük.

Rakott zöldbab

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rántott sajt
Rántott sajt

A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és forgasd bele a sajtszeleteket, A tojást verd fel, é...

Elkészítési idő: 20 perc előkész
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos-paradicsomos rakott kenyér
Avatar Miklós Fésüs Kedvelnék
Sajtos-paradicsomos rakott kenyér

A kenyereket pirítsuk meg, majd vágjuk kockákra. A sütőt állítsuk 180 fokra. Serpenyőben melegítsük meg az olajat és tegyük hozzá a felszeletelt vörös és fokhagymát és a julienre v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Hortobágyi vegyes ragú
Hortobágyi vegyes ragú

.Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olya...

Elkészítési idő: 1,10 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Házi gyros, roppanós, friss zöldségekkel, öntettel é
Házi gyros, roppanós, friss zöldségekkel, öntettel é

Egy kávéskanállal szükséges az alábbi fűszerekből: oregánó, fűszerpaprika, fekete bors, köménymag, koriander, majoranna, kakukkfű. Egy mokkáskanállal: bazsalikom, rozmaring, babér...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk