paprika sajt
A paprika nyers, csípős alma paprikák a kisebbekből és amikből kiszedtem a csumáját és a magokat, Megtöltöm krémes fetasajttal, Teszek bele pár szem fekete vagy színes borsót, 1 nagy gerezd fokhagymát, csipetnyi szemes köményt, és felöntöm félig olíva olajjal, akkor ráöntök 2 evőkanál 10% ecetet, és feltöltöm egészen olívaolajjal. 1-2 hónapig érlelni kell sötét hűvös helyen. Én a hűtőbe teszem.
◾️A vizet, az ecettel, a cukorral, a sóval és a borssal elkeverjük majd állni hagyjuk kb. 15 percet. ◾️Kóstoljuk meg és ha szükséges ízesítsük még. ◾️A paradicsomot és a hagymát...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat legyaluljuk, ráteszünk minden izesitőt, 1 napig állni hagyjuk, közben kavargatjuk. Másnap üvegekbe rakjuk. Sokáig elállna, ha nem lenne olyan finom, nem lágyul el!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVégy egy nagy uborkás üveget! Alulra pakolj 1 csokor kaprot. Erre egy sor karikára vágott, jól megmosott, héjas, nyers burgonyát. (Nem tévedés, nem kenyeret!). Én az öreg burgonyá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű