paprika sajt
A paprika nyers, csípős alma paprikák a kisebbekből és amikből kiszedtem a csumáját és a magokat, Megtöltöm krémes fetasajttal, Teszek bele pár szem fekete vagy színes borsót, 1 nagy gerezd fokhagymát, csipetnyi szemes köményt, és felöntöm félig olíva olajjal, akkor ráöntök 2 evőkanál 10% ecetet, és feltöltöm egészen olívaolajjal. 1-2 hónapig érlelni kell sötét hűvös helyen. Én a hűtőbe teszem.
Ezt a levet lehet elrakni vödörbe es mikor mi erik beledobalni. Nekem még soha nem forr meg semmi. Izesitesken feketebors koriander mustarmag baberlevel. Szeletelni barhogy lehet a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy mélyebb tepsibe 1 dl olívaolajat önteni, és rászeletelni 4 kg paradicsomot, Arra 5 nagy fej vöröshagymát szeletelni, és 2 nagy fej gerezdekre szedett fokhagymát, Rászórunk 2 ev...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: NehézMindent jól összekeverünk, 24 órát állni hagyjuk többször megkeverjük. Másnap üvegbe, vagy vödörbe töltjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEladásra,akár műanyag kis hordókba is ! (annak a receptje)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű