paprika sajt
A paprika nyers, csípős alma paprikák a kisebbekből és amikből kiszedtem a csumáját és a magokat, Megtöltöm krémes fetasajttal, Teszek bele pár szem fekete vagy színes borsót, 1 nagy gerezd fokhagymát, csipetnyi szemes köményt, és felöntöm félig olíva olajjal, akkor ráöntök 2 evőkanál 10% ecetet, és feltöltöm egészen olívaolajjal. 1-2 hónapig érlelni kell sötét hűvös helyen. Én a hűtőbe teszem.
Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk! VÍZ NEM KELL HOZZÁ! Jó degeszre tömöm az üvegeket és mikor mind t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Az uborkát szeletekre, a káposztát, a hagymát és a zöld paradicsomot spárgavékony csíkokra összevágjuk. 2. Ezután a fűszerekkel jól összekeverjük és 24 óráig állni hagyjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaposan megmosott uborkát bevagdosom, ha kicsik elég megszúrkálni, és egy nagy tálba teszem Felforralom a vizet a sóval, majd a tálban lévő uborkára öntöm és hagyom kihülni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁtkeverjük, lefedve másnapig állni hagytam, (közben néha átkevertem) ....akkor üvegekbe raktam, lezártam és mehet a helyére.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű