1 kg paradicsom, héja és mag nékül
1 piros paprika, megmosva, megtisztítva, kis darabokra vágva
0,5 uborka, hámozott, magozott és darabokra vágva
2 fej vöröshagyma, durvára vágva
2 gerezd fokhagyma, durvára vágott
40 g mandula
1 chilli
A tengeri só a malom
cukor
1 citrom, leve
fekete bors
50g vaj pirítós kéreg nélküli
2 evőkanál balzsamecet
4 evőkanál olívaolaj
Paradicsom, paprika, uborka, hagyma, fokhagyma keverjük mandula és chili. Szezon tengeri sóval, cukorral, citromlével, borssal. betölt a hűtőszekrényben egy éjszakán át. A következő napon, keverjük össze a zöldségeket a kapott levet egy élelmiszer-feldolgozó, hígítjuk egy kevés jéghideg vízzel. A pirítóst balzsamecettel és olívaolajjal ázni, és keverjük lassan kötelező.
Tápérték információ adagonként
körülbelül 314 kcal / 1425 kJ , 8 g fehérje , 22 g zsír , 24 g szénhidrát
Apró kockára vágjuk a szalonnát, és kiolvasztjuk. Én általában egy nagyobb fazékkal készítek. A kiolvasztott szalonnára mehet az apróra vágott vöröshagyma, amit üvegesre pirítunk....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesLencseleves kolbásszal: A kolbász különleges ízt ad ennek a csodás levesnek! Próbáld ki te is! Hozzávalók: 1 vöröshagyma 1 sárgarépa 4 nagyobb burgonya 30 dkg lencse 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt csontot felteszem fõni (az elsõ levet leöntöm), hozzáadom a sertéshúst és amikor félig megpuhult beleteszem a káposztát, kaprot, csombort, paradicsompürét. Elkészítem a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lilahagymát kis kockákra vágjuk, és olajon megdinszteljük. ezután az edény szélére kihúzva a hagymát a paradicsompürét is megpirítjuk, hozzákeverjük a hagymához. A tűzről lehúzva...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes