A szilvákat megmossuk, egy pár darabot félreteszünk, hogy majd legyen egy kis darabos rész is, a többit meghámozzuk, az edénybe beleöntjük a vizet, majd beletesszük a szilvákat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral és a tojássárgákkal összekeverjük, beletesszük a vaníliarudat, és felforraljuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként beleszórjuk a porcukrot, és addig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, 30 percig pihentetjük, majd négy részre osztjuk, kinyújtjuk és megsütjük. 2. A tejben addig főzzük a búzadarát, míg besűrűsödik. Hűlni hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A rebarbarát mossuk fel és vágjuk 1 cm-es darabokra, majd öntsük fel a vízzel. 2. Adjuk hozzá a fahéjat, félbevágott vaníliarudat, a szegfűszeget fűszertojásban, a sót és a cuk...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű