8 db csirkecomb és szárny (összesen)
1 tojás
2,5 dl tej
45 dkg liszt
2 teáskanál bors
3 teáskanál só
4 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál pirospaprika
olaj a sütéshez
A lisztbe kavarjuk a fűszereket. A tojást a tejbe keverjük és felverjük. A húsokat először tojásba, majd a fűszeres lisztbe mártjuk. Forró olajban kisütjük. Arra figyeljünk, hogy az olaj ellepje a húsokat!
Ha ropogósabban szereted, akkor miután lisztbe mártottad forgasd bele újra tojásba, majd zsemlemorzsába, de enélkül is fantasztikus!
1. A csirkemell filét felcsíkoztam, fehérborssal fűszereztem és készre sütöttem. 2. Közben a tejszínt összekevertem a reszelt füstölt sajttal és az apróra vágott pirított szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk. A mustárt elkeverjük a sziruppal, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk. Beto...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csirkehúst tetszés szerint vágjuk kockákra vagy csíkozzuk fel, majd kevés olajon pirítsuk, közben fűszerezzük sóval, borssal és oregánóval. A jégsalátát, uborkát és paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat egyenként megkenjük vékonyan mustárral, megsózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítőt teszünk rá. Egy tálba helyezzük, leöntjük 3-4 dl paradicsomlével, rászórjuk a majo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű