Egy kicsi olajba egy fej hagymát megdinsztelünk, beletöltjük a borsó konzervet egy kicsi vizet, sót, borsot, babérlevelet Egy kanál lisztet tejföllel összekavarunk majd mikor a bo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba tesszük, hozzá adjuk a tojást az apróra vágott kis fej hagymát, rizst, ízesítjük ízlés szerint, só, bors, pirospaprika. Majd jól összekeverjük és gombócokat...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA patiszonokat sugár irányban nagyobb cikkekre vágjuk, meghámozzuk, az esetleges magokat kikaparjuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát is nagylyukú reszelőn lereszelj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tisztított, darabolt zöldbabot feltesszük főni annyi vízben, ami éppen csak ellepi. Fűszerezzük sóval, babérlevéllel, leveskockával, zúzott fokhagymával, majd lefedve puhára főz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű