A babot kulon megfozom!...-2 sarga hagymat megdinsztelem vagy megparolom,teszek bele csipetnyi szaraz csombortot,oreganot,egy zold paprikat,egy kissebb murkot megreszelve a kicsi reszelon es pirospaprikat,beleteszem a darabokra vagott fustolt hust es feltoltom vizzel hogy jol fojen meg,miutan megfott,teszek bele i baber levelet es 1-2 kockat (leveskockat) es kanalankent kezdem beletenni a megfott paszulyt,amenyit akarod te,a vegen toltok fel deci paradicsom szoszt es meg fozom 5 percig,a tetejere raszorsz zold kaprot!...ennyi az egesz!
Ildikótól recept.
A burgonyát, az almát, és a zellert megmossuk, meghámozzuk, és az előfőzött, fagyasztott csirkemell kockával együtt feltesszük főni, annyi vízben, ami épp ellepi. Fűszerekkel ízes...
Elkészítési idő: 20 percA megpucolt krumplit felkockázzuk, lábasba tesszük. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje (+1 cm). Babérlevelet teszünk hozzá, megsózzuk, fedőt teszünk rá. Forrás után 10 percig főzz...
Elkészítési idő:A meghámozott és kockára vágott krumplit beletesszük egy lábasba és annyi vízzel, hogy ellepje feltesszük főzni. Beledobunk egy egész fej hagymát, babérlevéllel ízesítjük, sózzuk,...
Elkészítési idő: