http://bunica.me/papanasi-din-branza-de-vaci-fara-prajire-aceasta-reteta-va-transforma-prajitura-preferata-in-una-dietetica/
A lapok hozzávalóit gőz fölött felmelegítjük és 50 dkg liszttel tésztát gyúrunk belőle. 4 lapba sütjük. A krém hozzávalóit habosra keverjük és a lapok közé töltjük. A tetejé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit törjük vagy vágjuk kisebb darabokra, vízgőz felett olvasszuk fel. Amikor elolvadt, vegyük le a tűzről, keverjük bele a vajat. Adjuk hozzá a narancslevet, a narancshéjat...
Elkészítési idő: 30+30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alul-felül sütés programra. A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük egy kisebb tálban. Egy másik tálban a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejszínt kemény habbá verjük. A krémsajtot, a porcukrot, a vaníliát és a narancshéjat kikeverjük, beleforgatjuk a tejszínhabot. A krémet habzsákba töltjük, a poharak aljába nyomu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű