20 dkg őrölt mandula
2 dkg kókuszliszt
3 érett banán
5 dkg kókuszolaj
1 tojás
5 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé pasztilla
1 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
1 vaníliarúd kikapart magjai
A banánkenyér valamennyi hozzávalóját a csokoládé kivételével összeturmixoljuk. Hozzáforgatjuk a pasztillákat. Sütőpapírral bélelt 12 x 22 centis formába töltjük és 175 fokos sütőben 40-50 perc alatt megsütjük.
0 dkg kókuszreszelék, 30 dkg tejpor 2 cs sovány 1 cs zsíros, 25 dkg margarin, 30 dkg cukor, 1 dl víz. A cukrot feloldjuk a vízben, 3-4 percig forraljuk. A tűzről levéve beletesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A sütőt előmelegítjük 120-130 fokra (légkeveréses sütőnél 100 fokra). A tojásfehérjékből, fokozatosan hozzájuk adva a cukrot, kemény habot verünk. (A habnak olyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket összegyúrjuk, 2 felé vesszük és akkora lappá nyújtjuk, mint a piskóta. Külön- külön megsütjük. Krém: 3 dl tejben 4 ek.réteslisztet sűrűre főzünk, 25 dkg vajat 20 dkg porc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű