3 cékla
2 lila hagyma
1 tk méz
só, bors
balzsamecet
Meghámozom a 3, héjában megfőzött céklát
nagyra reszelni
kevés olajon megdinsztelni a 2, szeletekre vágott lila hagymát
meglocsolni 1 tk mézzel
rádobni a reszelt céklát
sózni, borsozni
pár percig pirítani
meglocsolni kevés balzsamecettel
Troll a konyhámban?
A bulgurt megmosni, lecsepegtetni, kis zsiradékon megfuttatni, bele a bulgurt és 4 dl forró vízzel rotyogtatni takarékon. 10-15 perc amíg felszívja.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszek egy fazékba vizet forrni. Előveszek egy folyadékmérő poharat, beleütöm a tojást és a tojássárgáját, hozzáteszem az olajat, villával összehabarom, és annyi vízzel engedem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát alaposan megmosom, héjában megfőzöm. Ha megfőtt, a héjától megtisztítom, hagyom kihűlni, majd a nagy lyukú reszelőn lereszelem. Hozzáadom a tojásokat, a sót , és annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű