3 cékla
2 lila hagyma
1 tk méz
só, bors
balzsamecet
Meghámozom a 3, héjában megfőzött céklát
nagyra reszelni
kevés olajon megdinsztelni a 2, szeletekre vágott lila hagymát
meglocsolni 1 tk mézzel
rádobni a reszelt céklát
sózni, borsozni
pár percig pirítani
meglocsolni kevés balzsamecettel
Troll a konyhámban?
1. A burgonyát megfőzzük, mintha burgonyapürét készítenénk. 2. A puha, főtt burgonyát leszűrjük, majd alaposan (csomómentesre) áttörjük. Az áttört burgonyát egy nagyobb tálba te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is készítsd elő a krumplit. Mosd meg, szárítsd meg, és vágd kb. 1-1,5 cm-es karikákra. Ha salátának való burgonyát használsz, ahogy javaslom, annak a héja is vékon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sózott, borsozott kukoricákat 180 fokos sütőben kb. 50 percig sütjük, majd félretesszük hűlni. Egy gyorsforralóba teszünk egy kevés olajat, amire mindenféle feldarabolt zöldséget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított sárgarépát vágd fel apró kockákra, a hagymát szeleteld fel. A húst kockázd fel apróra. Melegítsd fel a wokot vagy a serpenyőt, 2-3 evőkanál olajon kb. 5 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű